Холна маса по поръчка

Производство по индивидуален проект, внос и продажба на дизайнерски холни маси. »Чети още

Хоби и Професионални машини, инструменти и консумативи - Тонински

Магазин за хоби и професионални машини, инструменти и консумативи. Професионални и полу-професионални електрически, пневматични и ръчни инструменти, и консумативи, градинска техника и резервни части. Комплексно обслужване на клиентите, от консултиране при закупуване на даден продукт, избор на подходящият консуматив до осигуряване на резервни части за закупената техника. »Чети още

Дюбели от FIXATOR.BG

Откъде пазаруваш, когато ти трябват качествени дюбели? От FIXATOR.BG, разбира се! Защо? Защото при тях има всичко – от дюбели за бетон до дюбели за тухла, от дюбели за кухини и гипсокартон до дюбели за кабелни превръзки, от дюбел-пирони до универсални дюбели и т.н. И това не е всичко – ако направиш поръчка на стойност над 100 лева, получаваш и безплатна доставка, без значение в край на страната живееш!

Не се чуди повече, а поръчай необходимите ти дюбели още днес на адрес: www.fixator.bg.
»Чети още

☑️ Адвокат София - Адвокатска кантора „Шулев, Белев и Койчев“

Адвокатска кантора "Шулев, Белев и Койчев" е юридическо дружество създадено от адвокати с голям професионален опит в областта на гражданското, търговсктото, семейното и административното право. Ние вярваме, че с вески конкретен проблем на нашите клиенти следва да се занимава тяхсно профилиран адвокат, а не такъв с обща компетентност, за да може той да получи възможно най-добрата юридическа услуга. Повече за правните услуги предоставяни от нашите професионални адвокати можете да откриете на нашия сайт. »Чети още

Шпилки с метрична резба | FIXATOR.BG

Обиколил си всички железарии в града, но така и не си намерил шпилките с метрична резба, които търсиш? А защо не ги поръчаш онлайн? Откъде? От FIXATOR.BG, разбира се!

FIXATOR.BG е един от най-големите онлайн магазини за крепежни елементи и материали в България и предлага огромен избор от шпилки с различна якост, дължина, диаметър и покритие.

Не губи повече време в обикаляне по железариите. Поръчай необходимите ти шпилки с метрична резба от FIXATOR.BG! И не забравяй – доставката на всяка поръчка над 100 лева е безплатна!
»Чети още

FIXATOR.BG - твоят онлайн магазин за винтове

Трябват ти винтове? Какви? Самонарезни, самопробивни, метрични, стопорни, за метал, за дърво, за ПДЧ, за гипсокартон, за бетон, за дограма?

Имаме ги всичките! При това във всевъзможни размери! Необходимо е само да посетиш нашия онлайн магазин FIXATOR.BG и да направиш своята поръчка. Лесно е, бързо е, евтино е и получаваш поръчаните винтове още на следващия ден на посочения от теб адрес.

Не губи повече време! Оборудвай се още сега на www.fixator.bg!
»Чети още

Качествени шайби на ниски цени от FIXATOR.BG

Трябват ти качествени шайби на ниски цени? Не се чуди, а във FIXATOR.BG провери! При нас ще намериш всички видове и размери шайби на супер изгодни цени! Поръчай още сега необходимите ти подложни, пружинни, осигурителни, уплътнителни, пластмасови или медни шайби на адрес www.fixator.bg и се възползвай от безплатната ни доставка при поръчка на стойност над 100 лева! »Чети още

Крепежни елементи и крепежни изделия от FIXATOR.BG

Независимо дали си строителен предприемач, професионален майстор или обикновен човек, правещ сам ремонт вкъщи – ти имаш нужда от качествени крепежни елементи! Във FIXATOR.BG ще намериш всичко, което ти трябва: анкери, болтове, винтове, гайки, гвоздеи, гресьорки, дюбели, зегерки (осигурителни шайби), куки, нитове, поп нитове, панти, пети за греди, планки, пробки, такелаж, шайби, шпилки, шплентове, щифтове и много други.

Поръчай още сега необходимите ти крепежни елементи от нашия онлайн магазин на адрес www.fixator.bg, или посети физическия ни магазин на адрес ул. "Козлодуй" 19 в София.
»Чети още