goliat | Нови линковеUser RSS Feed

Празнична вечер на Хамали.БГ | Блог | Hamali.BG

“”Добрият хамалин е работил здраво, много се е смял и силно е обичал””.
Не помня откъде ми попадна тази сентенция, но толкова много ми хареса, че няма как да не я употребя точно сега, когато мисля да попиша за празничната вечер по случай успешното приключване на 2013та година. »Чети още

Транспорт Германия – България – Германия.

Привет от Хамали.БГ. Уважаеми клиенти, щом посетихте тази страница вероятно се нуждаете от товарен транспорт и преместване на лични вещи и багаж в една от двете посоки: България – Германия или обратно от Германия – България.

Ние от Хамали.БГ поддържаме тази дестинация вече няколко години и със самочувствие твърдим, че вече сме един от опитните български превозвачи що се отнася до транспорт със соло камиони и бусове в рамките на ЕС. Наши коли ежедневно кръстосват важните европейски пътни артерии и покриват изискванията на клиентите ни.»Чети още

Открито писмо до МТЕЛ

Здравейте,

Безпокоя ви от фирма Хамали.БГ ООД. Казвам Станислав Тодоров /0888 2345 19/ , собственик съм на тази фирма и абонат на МТЕЛ от 2001 година.
Отношенията ни с МТЕЛ никога не са били блестящи, особено след като месеци наред бяхме ощетени от проблемите ви със сървърите преди година или две може би, и редом с другите абонати сметките ни откровено и без съмнение за нас бяха надписвани, независимо от отричането на този факт от страна на МТЕЛ.
»Чети още

От мрежата – кратко представяне на услуги по преместване от Hamali.BG

Ако няма кой да помогне с преместването на апартамента или офиса.
Днес искаме да ви разкажем за възможността да наемете хамалска фирма, която ще работи по един изключително професионален начин и ще ви помогне с преместването на апартамента или офиса без да претърпите абсолютно никакви щети и липси.

»Чети още

Hamali.BG – шампиони в товаро – разтоварването!

Ако търсите добрата фирма за товаро- разтоварване в България със сигурност ще получите всичко което ви е нужно от Hamali.BG.
Фирмата ни предлага на потребителите транспортни и хамалски услуги из цяла Европа и света, предложения за опаковане и продажба на всякакви опаковки и кашони, придружаващи едно преместване.

»Чети още

Кашон гардероб

Кашонът гардероб е кашон с размери 50х50х120см. височина. Използва се при преместване и транспортиране на дрехи на закачалка- костюми, рокли, сака, ризи и други.
Напълнено с дрехи изделието задължително се премества и транспортира във вертикално положение, като за по лесното му носене и боравене отстрани са направени предвидливо отвори за ръце. »Чети още

Празниците и Хамали.БГ

Привет от Хамали.БГ. Ясно е, че здравите момчета похапват здрава храна, както е казал макари по малко по- друг начин, прочутият ни златен олимпиец Боян Радев.

Затова и когато клиент прекалява с пазаренето често му напомняме- тази работа не може да се свърши от хора, които преживяват със соени кремвирши и банички, а е нужна здрава ръка, подкрепена от добра храна и справедливи доходи.

Ние от Хамали.БГ държим на хората си и всяка година поне по веднъж сплотяваме колектива с другарско събиране организирано от онова куцото агънце, което се контузва всяка година около Великденските празници :)

Тази година мероприятието беше организирано в съботата преди Цветница в родното място на двамата ни управители гр. Ловеч и съвпадаше с празника на града.

»Чети още

Преместване на Bausch+Lomb

Привет от Хамали.БГ! Не ни се беше случвало да местим при форсмажорно обстоятелство, но наскоро и това стана. Местихме поредната ни фармацевтична фирма в случая Bausch+Lomb, американският лидер в производството и реализацията на капки за очи.
»Чети още