submittopweb | ГласуваниUser RSS Feed

Пчелен мед – малко известни факти

Антибактериалните и противовъзпалителните свойства на пчелния мед са изключително важни в студентие месеци, когато върлуват вирусни заболявания и настинки.
»Чети още

Изработване на алуминиева дограма

Това може да е било преди, но сега със сигурност вече не е така. Направата на алуминиева дограма от http://www.luxplast.bg/bg/Алуминиева дограма напредна значително през последните години; ползват се нови технологии
»Чети още

Алуминиева дограма плюсове

Изработването на алуминиева дограма може да бъде значително по-скъпо от другите варианти, но поставянето й осигурява здрави, икономични прозорци и врати, които позволява с течение на времето, да се постигнат отлични резултати.
»Чети още

Полезни свойства на пчелния мед

Ambrozia.bg предлага пчелен мед, който е с напълно узрял, с високо качество, събиран в екологично чисти райони. Пчелните семейства, живеещи в кошери също са застрашени от загиване заради човешката дейност.
»Чети още

Хотели в Пампорово

Всяка зима вали сняг. Обикновено, на Пампорово вали много сняг, който създава много добри условия за каране на ски – от средата на декември до април. Ски пистите в Пампорово – с обща дължина 37 км.
»Чети още

Покупка на мека мебел

Местите се в ново жилище и повреждате дивана? Купувате нов? Не – обръщате се към mekamebel.net/мека-мебел-по-поръчка за ремонт.
»Чети още

Избор на дистанционно обучение

Програмите за дистанционно обучение са изчистени от баласта на ненужните знания. Студентите получават свободен достъп до учебните материали и могат да се занимават когато имат време.
»Чети още

Стъклени интериорни врати за дома

Някои от най-добре проектираните къщи имат стъклени интериорни врати от Титан Доорс като вход за кухня, трапезарии и дневни. Те придават просторен изглед на стаята Стъклото се счита за много крехък материал, но модерните стъклени интериорни врати са изработени много здрави. Те са много лесни за поддръжка и почистване.

»Чети още