Причини за поява на задната хрема

Основният причинител за този проблем в ранната възраст е уголемяването на третата сливица. Повечето хора знаят, че в човешкото тяло има три сливици– две на небцето (тези, които виждаме щом отворим уста) и познатата ни като трета сливица – назофарингеалната тонзила, която е разположена в носоглътката. По време на боледуване третата сливица се възпалява и, поради разположението й, секретът, който се отделя от нея, не се стича напред към ноздрите, а надолу в гърлото. »Чети още

Отглеждане на марихуана в домашни условия

Може ли да се отглежда канабис у дома? Това е един от най-често срещаните въпроси, които си задават много хора и отговорът е твърдо ДА!

Конопът е изключително издръжливо растение и може да се адаптира към почти всякакви условия, с изключение, разбира се, на най-критичните. И тогава логично следва другия важен въпрос: Как точно да отглеждаме коноп у дома? »Чети още

Какво иска да ни “каже” тялото чрез диарията?

Чрез диарията организмът се опитва по-бързо да се отърве от нежеланите микроорганизми, затова не трябва да пречим на този процес чрез вземането на лекарства за диария, които се опитват да забавят работата на стомашно-чревния тракт, а напротив - максимално да подпомогнем процеса, чрез който тялото по-бързо да изхвърли неканените “гости”.

»Чети още

8 предупредителни знака, че тялото има нужда от детоксикация

Когато механизмите на храносмилане и елиминиране на тялото се нарушат, може да възникне автоинтоксикация, при която тялото произвежда свои собствени токсини (ендотоксини). Те често се съхраняват в мастните тъкани, а когато тялото не може да се справи с високото ниво на токсини, може да изпитаме следните предупредителни знаци. Научете кои са те.
»Чети още

Начало - Брошури | Каталози и Промо Оферти

e-broshura.com предоставя само актуални и изгодни промоции, брошури и каталози на любимите ви магазини в страната: Метро, Фантастико,, BILLA, Виденов, Lidl, Keramo, Kapere, Rabotnioblekla.bg, Mes.bg и много други. Разгледай нашите каталози и се възползвай от изгодни предложения всяка седмица. »Чети още

Как да хакнеш сенната хрема?

Хората с алергичен ринит са изключително добре информирани за заболяването си и са пробвали какво ли не, само и само по-лесно да преминат през пика на алергията, не спирайки да се надяват, че ще намерят начин да се излекуват напълно. Какво още може да се направи, за да може по-лесно да се преминe през алергичната хрема? Ето няколко съвета, които не са толкова популярни:

»Чети още

Веднъж ако имате алергичен ринит, завинаги ще го имате?

Тази констатация предполага, че сенната хрема е нещо, което винаги ще присъства в живота ви. Разберете дали това наистина е така или е поредният мит за алергичния ринит.
»Чети още

Възпалени синуси и тензионно главоболие - каква е връзката?

Въпреки че възпалението на синусите днес е често срещана диагноза, то обикновено не причинява главоболие. Истинското синусово главоболие е рядко, затова специалистите смятат, че повечето главоболия в областта на синусите са мигрени, които засягат нервите в тази деликатна област.
»Чети още